About The Brow Specialist

The Brow Specialist is inmiddels in een vertrouwd gezicht in Rozenburg en Zwijndrecht. Gespecialiseerd in onder andere vormen van wenkbrauwen en kleurtechnieken. Dat onderscheidt ons in zowel Rozenburg als Zwijndrecht.

The Brow Specialist is begonnen in Rozenburg. Wij merkten dat er behoefte was aan kundig personeel met ervaring en specialismen. Door onze passie, die door onze bezoekers werd erkend, waren we in staat te groeien. Ons team werd steeds groter. Ook kwamen onze klanten van steeds verder. Bijvoorbeeld uit Brielle, Hellevoetsluis en Oostvoorne.

Maar ook klanten uit Zwijndrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-ambacht en Papendrecht hoorden over The Brow Specialist. Door de grote klantengroep in de Drechtsteden konden we ook in Zwijndrecht starten. In een korte tijd zijn we een gevestigde naam geworden.

  • Graag ontmoeten wij jou om jou ook met een glimlach de deur uit te laten gaan!

Maak een afspraak om het team te ervaren. The Brow Specialist heeft als doel om jou met een glimlach de deur uit te laten gaan.

ozveld-20191030-039

In zowel Rozenburg als Zwijndrecht

Behandelingen

Wenkbrauwen:

  • Wenkbrauwen waxen
  • Wenkbrauwen behandeling + verven
  • Wenkbrauwen behandeling + henna wenkbrauwen
  • Mannen wenkbrauwen behandeling

Wimpers:

  • Wimpers liften
  • Wimpers en wenkbrauwen combinatie behandeling met gratis verven van de wimpers
  • Wimpers verven

Klaar om zelf een specialist te worden?

Trainingen

All Round Brow Specialist

Wil jij ook Brow Specialist worden, henna specialist of je verbeteren op een bepaald onderdeel op wenkbrauwstyling? Dan ben je hier aan het juiste adres! Neem hieronder een kijkje bij onderstaande opleidingen. Staat er niet tussen wat jij wilt leren? Neem contact op voor een gespecialiseerde masterclass.

Brazilian Brows Henna Specialist

Deze training is alleen geschikt voor diegene die al ervaring hebben op het gebied van het stylen van de wenkbrauwen. Tijdens deze training komt het stylen van de wenkbrauwen niet aan bod. Uw model dient met gestylde wenkbrauwen te komen. Brazilian brows is DE leverancier van henna op het gebied van wenkbrauwen

Social Media
Specialist

Jij bent een echte specialist in je vakgebied je beschikt over alle skills om de perfecte behandeling uit te voeren, maar je heb geen idee hoe jij je klanten moet bereiken. Of je hebt wel een Instagram of Facebook pagina maar de likes stromen niet echt binnen en je hebt ook geen idee hoe je dit voor elkaar krijgt.

Plan een afspraak

Investeer in je zelf.