The Perfect Brow Wax

Hebben jouw wenkbrauwen al de perfecte kleur? Zijn er geen gaatjes of missende stukjes in de wenkbrauwen? Dan kunt u gaan voor de BROW WAX.  Hierbij wordt de wenkbrauw helemaal gestyled, zonder verf te gebruiken. De perfecte wenkbrauw wax in Rozenburg en Zwijndrecht.

The perfect brow treatment + Verven

Vindt je het lastig om de juiste vorm in je wenkbrauw te krijgen en Wil je ze wat strakker, voller of gewoon totaal iets anders? Dan is de  PERFECT BROW TREATMENT + VERVEN de juiste keuze voor jou! Bij deze behandeling verven wij de donshaartjes mee die met het blote oog niet te zien zijn. Door middel van meten, verven, ontharen en stylen, creëren wij de perfecte wenkbrauw. De verf blijft ongeveer 2 weken zichtbaar op de haartjes. 

The perfect brow treatment + Hennabrows

Wil je intens strakke wenkbrauwen?  Dan is HENNA BROWS de perfecte keuze voor jou! De henna pakt mooi pakt op de huid dit blijft ongeveer 1 week zitten op de huid en wel ZES weken op de haartjes! De henna die we bij deze behandeling gebruiken is intenser dan verf, en kan heel mooi donker kleuren indien u dat wenst maar voor de blonde dames is dit ook een mooie behandeling, de henna heeft namelijk ook mooie lichtere kleuren. Het grote verschil met verven is dat deze verf tot wel ZES WEKEN op de haartjes blijft zitten

The perfect brow lift inclusief Waxen (en verven)

De PERFECT BROW LIFT, het liften van de wenkbrauw haren, ook wel BROW LAMINATION genoemd. De haartjes worden in een positie gebracht waardoor de wenkbrauw een stuk voller lijkt. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formule.
Wil je juist gaan voor een fluffy brow? Of een strakke look? Allemaal mogelijk! Voorafgaand van deze behandeling wordt een intake afgenomen om jou wensen en evt. allergieën te bespreken.
De PERFECT BROW LIFT is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes, die bijvoorbeeld naar beneden groeien. Maar natuurlijk ook als je gewoon je wenkbrauw nóg strakker wilt!
Het resultaat blijft 4 tot 6 weken mooi. S’ morgens even kammen en je bent ready, geen gel meer nodig!

Henna Brows INTENSIVE + Perfect Brow wax

NOG intenser NOG donkerder. Hou jij van de intense hennawenkbrauwen dan is deze behandeling geschikt voor jou. De Kardashians zijn gek op deze look en wij ook! Met hoge kwaliteit henna bereiken wij het optimale resultaat.

Henna brows zonder waxen

Hierbij worden de wenkbrauwen gekleurd met henna zonder te waxen. Let op: De vorm zal wel minder strak worden dan in combinatie met waxen, ook kan dit alleen als de wenkbrauw over een zichtbare vorm beschikt.

Men Brow treatment

De Men Brow Treatment bestaat uit heb subtiel shapen van de wenkbrauwen. Speciaal voor mannen wenkbrauwen.

Maak een afspraak

Onze Browspecialisten staan voor jou klaar!