The Perfect Brow Wax

Hebben jouw wenkbrauwen al de perfecte kleur? Zijn er geen gaatjes of missende stukjes in de wenkbrauwen? Dan kunt u gaan voor de BROW WAX.  Hierbij wordt de wenkbrauw helemaal gestyled, zonder verf te gebruiken. De perfecte wenkbrauw wax in Rozenburg en Zwijndrecht.

15 minuten
€ 16,-

The perfect brow treatment + Verven

Vindt je het lastig om de juiste vorm in je wenkbrauw te krijgen en Wil je ze wat strakker, voller of gewoon totaal iets anders? Dan is de  PERFECT BROW TREATMENT + VERVEN de juiste keuze voor jou! Bij deze behandeling verven wij de donshaartjes mee die met het blote oog niet te zien zijn. Door middel van meten, verven, ontharen en stylen, creëren wij de perfecte wenkbrauw. De verf blijft ongeveer 2 weken zichtbaar op de haartjes.

30 minuten
€ 21,-

The perfect brow treatment + Hennabrows

Wil je intens strakke wenkbrauwen?  Dan is HENNA BROWS de perfecte keuze voor jou! De henna pakt mooi pakt op de huid en dit blijft 1 tot 2 weken zitten op de huid. De henna die we bij deze behandeling gebruiken is intenser dan verf, en kan heel mooi donker kleuren indien u dat wenst maar voor de blonde dames is dit ook een mooie behandeling, de henna heeft namelijk ook mooie lichtere kleuren. Het grote verschil met verven is dat deze verf tot wel ZES WEKEN op de haartjes blijft zitten!

30 minuten
€ 28,50

Men Brow treatment

De Men Brow Treatment bestaat uit heb subtiel shapen van de wenkbrauwen. Speciaal voor mannen wenkbrauwen.

15 minuten
€ 20,-

Face treatment

Als je er dan toch zit kunt u natuurlijk net zo goed meteen van de haartjes op je bovenlip of kin af! Deze waxen wij dan ook graag mee voor maar €5 per onderdeel! Dit kan als de verf of henna aan het intrekken is en zo kom jij lekker smooth de stoel weer uit. De gezichtsbehandelingen zijn in zowel Zwijndrecht als Rozenburg mogelijk.

Per onderdeel
€ 5,-

Maak een afspraak

Investeer in je zelf.