Henna wenkbrauwen

henna wenkbrauwen

Henna wenkbrauwen, een erg populaire behandeling! Een Henna behandeling is anders dan gewoon verven. Het is anders, omdat ook de huid wordt geverfd. Door de henna brow behandeling lijken de wenkbrauwen voller. Daarnaast hoeft je niet na een paar dagen weer zelf aan de slag.

De trend van henna brows komt niet uit het niets. Henna wordt al eeuwen gebruikt. Het is dan ook een geweldig alternatief voor reguliere verf. Bovendien komt er geen ammoniak en oxidant aan te pas. De henna blijft zelfs 7 tot 14 dagen zitten op de huid. Ook blijft het tot 6 weken op de haartjes. Dit kan enkel door gebruik van hoogwaardige henna.

Waar komt henna vandaan?

De hennastruik, Lawsonia inermis, is de bron van henna. De struik komt van nature voor in Noord-Afrika en India. De bron van henna wordt al duizenden jaren gekweekt. De bloemen worden gebruikt voor parfum. De bladeren worden gebruikt om kleurstof te verkrijgen.

Henna wenkbrauwen vs verven.

Dankzij henna wenkbrauwen kunnen gaatjes worden opgevuld. Wenkbrauw verf is namelijk bedoeld om alleen de haartjes te verven. Ook is het resultaat sneller weg. 

Door gebruik te maken van hoogwaardige henna behalen we maximaal resultaat. De huid onder de wenkbrauwen kleurt juist mee. Verder is bijtekenen niet meer nodig. Ook blijft het 7 tot 14 dagen op de huid en zelfs 5 tot 6 weken op de haartjes.

Voor het langste behoud van de henna wenkbrauwen zijn er een aantal adviezen na de behandeling:

  • De eerste 24 tot 48 uur mogen de wenkbrauwen niet in contact komen met water.
  • Gebruik geen reiningsproducten op of rondom de wenkbrauwen.
  • Gebruik geen peelende productem.
  • Na 48 uur mag de wenkbrauwen reinigen met alleen water.
  • Dep de wenkbrauwen droog en wrijf er niet overheen.
  • Gebruikt geen waterproof make up.

Ik wil henna wenkbrauwen (henna brows).

Wil jij ook  henna brows? Plan dan direct een afspraak in door op de onderstaande knop te klikken. De henna brows behandeling is altijd mogelijk. Bekijk onze foto’s pagina voor resultaten van anderen.