Wimpers

lash lift wimpers

Sanne bezoekt ons regelmatig. Normaal gesproken koos ze voor de The Perfect Brow Treatment + Henna brows. Dit keer besloot ze haar wimpers te liften. Ook wel een Lash Lift genoemd. In deze blog lees je Sanne’s ervaring van een lash lift bij ons. Ook beantwoorden we een aantal vragen over deze wimpers behandeling.

Wakker worden en met zo weinig mogelijk make-up de dag beginnen. Wie wilt dat niet? En dan ook nog op een natuurlijke manier? Met dat in het achterhoofd besloot Sanne voor een lash lift te kiezen. 

Hoe lang duur het liften van wimpers

Het liften duur ongeveer een uur. Als eerst maken we de ogen schoon. Het maakt dus niet uit of je make-up op hebt. Daarna plakken we de wimpers af. Dit doen we met een eye pad. Vervolgens moeten we even kijken of het goed past. We willen namelijk dat de krul mooi groot wordt. En niet dat de wenkbrauwen rechtop gaan staan. Bij Sanne konden we grote beschermers gebruiken. Doordat ze van nature lange wimpers heeft. Na het vast zetten, kammen we de lashes met lifting lotion. Dit duurt eigenlijk het langst. Iedere wimper moet namelijk goed tegen de beschermer plakken. Het is precisiewerk. Natuurlijk houden we rekening met de nieuwe wimpers. Zodat ze niet raar gaan groeien. Voordat we nog de wimperverf aan gaan brengen, doen we er nog een setting lotion overheen. Daardoor kunnen de wimpers 6 tot 8 week in vorm blijven.

Wanneer moet ik een lash lift doen?

Een lash lift geeft 6 to 8 weken een wow-effect. Je hebt dan geen mascara nodig! Soms zie je zelfs mensen waarbij de wimperlift er 3 maanden goed uitziet. Een lash lift gaat namelijk zakken in de natuurlijke cyclus van je wimpers. Je hoeft je wenkbrauwen geen rust te geven tussen een behandeling. Wij gebruiken namelijk enkel producten die niet schadelijk zijn voor het liften van je wimpers.

Een lash lift ziet er veel natuurlijker uit. Het wordt namelijk gedaan met je eigen wimpers. Door de verf ontstaat de illusie dat er nog meer volume in je wimpers is. Daarnaast blijf een lash lift minstens 2 maanden langer zitten. Ook valt het bij een lash lift niet op als één wimper eraf valt Maar bij extension ontstaat er een gat tussen de wimpers.

Ben je na het lezen van de blog enthousiast geworden? Plan dan direct een afspraak in. Je kan kiezen tussen Zwijndrecht en Rozenburg. Alle collega’s hebben ervaring met het liften van wimpers. Ook kijken we meteen of een lash lift mogelijk is. Indien het niet kan bespreken we meteen de alternatieven.